Το πρώτο teaser trailer Star Wars: The Last Jedi μόλις κυκλοφόρησε
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Category:
Gossipakias
Release date:
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2017
Writers:
Rian Johnson (screenplay), George Lucas (characters)
Director:
Rian Johnson
Actors:
Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill

Star Wars: The Last Jedi. Όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, η Lucasfilm έκανε πρεμιέρα το πρώτο teaser trailer της ταινίας Star Wars: The Last Jedi στην ετήσια γιορτή του Star Wars στο Ορλάντο και όπως όλα έδειξαν δεν απογοήτευσε καθόλου το κοινό.

Η όγδοοη ταινία της σειράς του Star Wars (χωρίς να υπολογίζουμε το Rogue One) συνεχίζει ακριβώς από εκεί που η ταινία The Force Awakens μας άφησε, δηλαδή στο σημείο που η Rey (Daisy Ridley) βρίσκει τον μοναχικό Luke Skywalker (Mark Hamill). Ένα από τα πρώτα στιγμιότυπα του βίντεο αποκάλυψε ότι τα αρχικά λόγια του Lukas όταν την είδε ήταν: «Ποια είσαι εσύ;», υπονοώντας ότι δεν έχει ιδέα για το ποια είναι η κοπέλα που τον επισκέφτηκε. Φυσικά, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα ο Lukas να δοκιμάζει την νεαρή κοπέλα, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίζει πολύ καλά το ποια ακριβώς είναι.

Καθώς λοιπόν το teaser trailer προχωράει, μπορούμε να δούμε ότι ο Lukas αρχίζει να εκπαιδεύει την Rey στις μυστηριώδεις τεχνικές των Jedi, υποδηλώνοντας ότι κάπως έτσι η δράση της ιστορίας ξεκινά.

Ο σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper) είναι αυτός που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του επερχόμενου επεισοδίου VIII, παίρνοντας την σκυτάλη από τον εξαιρετικό σκηνοθέτη J.J. Abrams, ο οποίος παραμένει και σε αυτή τη ταινία ως παραγωγός πλέον.

Ενώ όμως ακόμα οι περισσότερες από τις σημαντικές λεπτομέρειες του σεναρίου παραμένουν στο σκοτάδι, αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει σε περισσότερους από έναν “τελευταίο Jedi” και ότι οι Benicio del Toro και Laura Dern θα εισέλθουν με δυναμικότητα στην συμπλοκή και εξέλιξη της πλοκής.
Μάλιστα πιστεύεται ότι ο del Toro θα παίξει ένα σκιερό χαρακτήρα με ασαφή κίνητρα και ότι η Dern θα απεικονίσει τον χαρακτήρα της Admiral Holdo, μια διχαστικής πολιτικής αντιπάλου της Leia Organa.

Η αείμνηστη Carrie Fisher θα εμφανιστεί και αυτή στο Star Wars: The Last Jedi, καθώς πρόλαβε και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία πριν το θάνατό της. Αυτή μάλιστα φέρεται να διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή τη ταινία, από ότι είχε στο The Force Awakens.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Johnson παρουσίασε και την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Star Wars: The Last Jedi

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, αυτές οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αποτελούν μόνο την αρχή και έτσι σίγουρα αναμένουμε πολλές λεπτομέρειες ακόμα, να έρθουν στο φως.