Το American Horror Story ενώνει δύο από τις καλύτερες season της σειράς.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Category:
Gossipakias

American Horror Story. Νομίζω ότι τα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό και αφορούν την αγαπημένη αυτή σειρά τρόμου θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους fans, μιας και η δημιουργική ομάδα πίσω από το American Horror Story αποκάλυψε τα σχέδια για μια επερχόμενη νέα season, μέσα στην οποία θα μπλέξουν δύο από τις πιο δυνατές ιστορίες που έχουν παιχτεί ως τώρα.

Πιο συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη ενός από τους συντελεστές της σειράς, του Ryan Murphy, βγήκε στην επιφάνεια η επιθυμία του να συνδυάσει την πρώτη ιστορία που είδαμε (Murder House) με την τρίτη (Coven) σε μία νέα ολοκαίνουρια σεζόν. Το στοίχημα της νέας ιστορίας που θα δημιουργηθεί είναι να καταφέρουν να βρουν τον τρόπο οι χαρακτήρες των δύο αυτών season να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους με τον πιο δημιουργικό και χαρακτηριστικό τρόπο. Μέχρι στιγμής ο Murphy δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια σε σχέση με την ιστορία πίσω από αυτό το εγχείρημα, καθώς πρώτα θέλει να εξασφαλίσει ότι όλα τα απαραίτητα μέλη του cast θα είναι μαζί του σε αυτή την ιδέα.

“Ξέρουμε πολύ καλά τι πάμε να κάνουμε. Δεν πρόκειται να είναι μία νέα επόμενη season, μιας και αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι μια season στην οποία θα υπάρξει ανάμειξη μεταξύ του Murder House και του Coven, κάτι που σίγουρα είναι πολύ παράξενο», είπε ο Murphy.”

“Έτσι θα υπάρχουν χαρακτήρες και από τις δύο αυτές ιστορίες μαζί…. μάλιστα έχω [ήδη] αρχίσει να χτυπάω την πόρτα σε διάφορους ηθοποιούς και από τις δύο season λέγοντας τους την ιδέα μου και την πεποίθησή μου ότι όλο αυτό θα βγει πολύ καλό! Είναι περίεργη η όλη φάση, αλλά την διασκεδάζω πολύ.”

Η σειρά American Horror Story αναδημιουργεί ουσιαστικά σε κάθε season μια νέα ιστορία και ένα νέο εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο setting, παρόλο που αρκετά μέλη του cast συχνά επαναλαμβάνονται σε διαφορετικούς ρόλους. Η ιστορία του Murder House ήταν η πρώτη season της σειράς και αφορούσε σε μια σύγχρονη οικογένεια που μετακόμισε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι. Η ιστορία του Coven από την άλλη, τέθηκε επίσης στη σύγχρονη εποχή και σχετιζόταν με μια ομάδα μαγισσών,χρησιμοποιώντας ωστόσο παράλληλα διάφορες αναδρομές στο παρελθόν του 1800.

American Horror Story – H Murder House και Coven crossover!

American Horror Story - Murder House

American Horror Story – Murder House

American Horror Story - Coven

American Horror Story – Coven

Και οι δύο season είναι αναγνωρισμένες ως δύο από τις καλύτερες ιστορίες της σειράς και έτσι με το να ενώσεις τα δύο αυτά σετ στη σύγχρονη εποχή, σίγουρα ανοίγονται πολλές δυνατότητες και προοπτικές. Φυσικά, αυτό που αποτελεί αδιαμφησβήτητα μεγάλη πρόκληση για τον σεναριογράφο είναι το γεγονός ότι και στις δύο αυτές ιστορίες υπήρχαν κάποιοι ίδιοι ηθοποιοί που έπαιζαν διαφορετικούς ρόλους. Επομένως θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς οι συγγραφείς θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν αυτό το κομμάτι και να δημιουργήσουν τελικώς ένα μοναδικό αποτέλεσμα.